Kinderkampen in het Land van Ny
K o m   e r    b i j    ! Met je klas naar het Land van Ny? Wanneer gebeurt het? Aanbod zomer 2013 Het Land van Wie? Bezorgde ouders? Wie zijn wij? Wat moet er in de koffer? Wat betekenen de kampen voor ons? Bezorgde kinderen?? Ons luisterend oor.


Kinderkampen: In de zomer 2013 organiseert het Land van Ny de Nyeriaanse Spelen.Gegroet en wees welkom in het Land van Ny!

Ridders, Prinsessen, Boswachters, Boeren en boerinnen, Valkeniers, Ruiters, Avonturiers, Kunstenaars, ... Graag nodigen we jullie opnieuw uit voor een nieuw spannend avontuur in het Land van Ny!

Hou je van dieren verzorgen, paardrijden, kampen bouwen en slapen in echt historisch kasteel? Of vind je het leuker om binnen de veilige muren van de Kasteelhoeve te knutselen, toneel te spelen, te zingen, een film te maken, ... ?

Maar je kan natuurlijk ook ravotten in de gigantische stropiramide, vissen in de beek, toneel spelen en zot doen of flodderen met de konijnen, poezen, ... Kortom doen waar je zin in hebt en waar je tot nu toe enkel kon van dromen.

Je kan deze zomer natuurlijk ook naar het Land van Ny komen om paard te rijden, je te verdiepen in de valkerij, een film te maken of gewoon gezellig te griezelen in de kelder van het Kasteel. Of ben je op zoek naar avontuur en wil je proberen te overleven in het bos, …? Ga dan snel een kijkje nemen bij de themakampen.

Maar hopen dat de Zwarte Ridder de rust niet komt verstoren in het Land van Ny en dat de Draak niet ontwaakt uit zijn diepe slaap.

Bij “kampdata” vind je een overzicht van wat er deze zomer te beleven valt. Een aantal kampen zijn al volzet of bijna volzet. Bel of mail gerust om te weten of er nog plaats is. Inschrijven kan via het menu ‘HOE INSCHRIJVEN’. U vindt daar het online-inschrijvingsformulier.

Tot deze zomer in het Land van Ny!

Lieve groeten,
Joss, Bieke
en alle Nyerianen
(en hun Dieren…)


Het Land van Ny
Château Ferme de Ny
6990 Ny-Hotton
tel : 084/46.76.22
e-mail

kijk ook op : www.nyx.be

Heb je suggesties voor onze site, mail dan gerust onze webbeheerster Anke.