fbpx

Natuurkampen


Het Speelbos van het Land van Ny nodigt je uit voor een geweldig avontuur! Avonturenkamp, Boswachterskamp , Beestenbos, Robin Hood kamp of Handige Harry’s en Henrietta’s. Welk kies jij?

Avonturenkamp

Als je van avontuur houdt, zit je hier op de juiste plaats. Je slaapt niet binnen de veilige muren van het kasteel, maar in een tent ergens langs het pad of in het bos van het Land van Ny.

Lees verder

Robin Hood-kamp

Robin Hood was verbannen naar het bos. Hij leefde er in harmonie met de natuur en de dieren. Het was een leven vol avontuur.

Lees verder

Boswachterskamp

Het Speelbos van het Land van Ny nodigt je uit voor een geweldig avontuur: leren sjorren, kampen bouwen, houtvuur maken. Je leert hoe je een katapult maakt, een pijl en boog.

Lees verder

Handige Harry’s en Henrietta’s

Alles wat we kunnen gebruiken om te zagen, te timmeren, te vijzen, … verzamelen we bij elkaar, zowel in de natuur als in het atelier.

Lees verder

Beestenbos

Ergens in het bos van het Land van Ny woont een vos, een everzwijn, een ree en een haas. Vanuit onze zelf gemaakte observatiehut, liggen we op de loer en zo ontsluieren we de geheimen van deze boeiende dieren.

Lees verder