Kan ik met mijn vriendinnetje/vriendje in de groep?

Als je je inschrijft kan je aanduiden bij wie je graag samen op de kamer ligt. Je vriend(in) moet wel deelnemen aan hetzelfde kamp en ongeveer even oud zijn. Maar je doet veel activiteiten samen met de kinderen van de andere kampen.

Wat als ik heimwee heb?

Veel tijd om te denken aan heimwee heb je niet. Hoewel de sfeer bij ons altijd heel goed zit, kan heimwee toch weleens de kop opsteken. Erover praten, eens goed uitwenen tovert vaak weer een lach tevoorschijn. Naar huis bellen proberen we te vermijden. Wanneer je hart echt overloopt van verdriet, contacteren wij natuurlijk je ouders. Terug naar huis dan? Het kan, maar… dat is hier op al die jaren nog maar twee keer gebeurd. “Je thuis voelen” is dan ook heel belangrijk voor ons.

En wat als het pijpenstelen regent?

Het Land van Ny is groot, en in en rond onze kasteelhoeve zijn er heel wat overdekte ruimten en stallingen, hutten,… Genoeg leuke plekken dus om bij slecht weer plezier te maken. Slapen doe je in een warm bed in een van de gerestaureerde slaapruimtes van de kasteelhoeve.

Wat als ik ziek word?

Wanneer je ziek wordt, nemen wij natuurlijk contact op met je ouders.

Kunnen mijn mama of papa mij later brengen of vroeger komen halen?

Het is voor jezelf altijd leuker om samen met de anderen te starten en af te sluiten. Probeer dit dan ook te vermijden.

Ik heb eerlijk gezegd nog nooit gehoord van Ny. Wie wel?

Alle kinderen die hier dolle pret hebben beleefd, natuurlijk! Sommigen hebben van Het Land van Ny zelfs hun “vakantie-thuis” gemaakt.
Verder komen er ook al heel wat scholen op weekbezoek. Velen kennen Het Land van Ny van het kletterend spektakel met de Draak van Ny, stuntrijders en veel meer…
En wanneer de poorten gesloten zijn, gaan ze toch vaak open voor heel wat mensen die in Ny inspiratie zoeken, van muzikanten, kunstenaars tot natuurliefhebbers. Zo groeit er vaak heel wat moois in Ny, want ook wij laten ons nog graag inspireren. En dat kleurt natuurlijk ook de activiteiten die we tijdens onze kinderkampen aanbieden.

Kunnen mijn mama en papa meekomen naar Het Land van Ny?

De kinderkampen zijn enkel voor kinderen.
Gezinnen of groeperingen kunnen voor een weekend bij ons blijven slapen tijdens het schooljaar in groepsverband. (min. 20 personen).
Wens je meer info; bel 084/46.76.22
Of mail: ny@nyx.be www.nyx.be

Welke taal spreken jullie?

Wij spreken Nederlands. Maar ook anderstalige kinderen zijn hier van harte welkom.

Welke taal spreken jullie?

Wij spreken Nederlands. Maar ook anderstalige kinderen zijn hier van harte welkom.

Wat als ik iets niet graag doe?

Dat is geen enkel probleem. Samen vinden we wel iets dat je wel graag doet.

Zijn de monitoren de laatste week nog fris genoeg om met ons te ravotten?

Je denkt toch niet dat we 8 weken aan één stuk doorwerken. Dat is niet vol te houden met zo’n vermoeiende bengels als jullie. Na 3 weken zijn onze batterijen plat en zijn we aan vervanging toe. Hoop dus maar niet dat we de laatste week jullie deugnietenstreken niet onder controle kunnen houden!

Heb je nog een vraagje?

Schrijf ons dan een mailtje: info@kinderkampen.be

Hulp Nodig?

Stuur dan even een mailtje naar:
anke@kinderkampen.be