fbpx

We kunnen ons inbeelden dat er voor ouders en kinderen veel onzekerheden zijn voor de zomervakantie: Lees meer over onze aangepaste Coronaregeling

Zomerkampen


Ontdek wat elk kamp te bieden heeft en laat je inspireren door de foto's

MiNy-kamp

Ridders, Prinsessen, Boselfjes, Feetjes, Kabouters, Heksen en Tovenaars komen samen in het miNYkamp.

Dierenkamp

Iedere dag verzorg en knuffel je de konijntjes, voeder je de kippen en kuikens, verwen je de poezen.

Boswachterskamp

Het Speelbos van het Land van Ny nodigt je uit voor een geweldig avontuur: leren sjorren, kampen bouwen, houtvuur maken. Je leert hoe je een katapult maakt, een pijl en boog.

Beestenbos

Ergens in het bos van het Land van Ny woont een vos, een everzwijn, een ree en een haas. Vanuit onze zelf gemaakte observatiehut, liggen we op de loer en zo ontsluieren we de geheimen van deze boeiende dieren.

Robin Hood-kamp

Robin Hood was verbannen naar het bos. Hij leefde er in harmonie met de natuur en de dieren. Het was een leven vol avontuur.

Handige Harry’s en Henrietta’s

Alles wat we kunnen gebruiken om te zagen, te timmeren, te vijzen, … verzamelen we bij elkaar, zowel in de natuur als in het atelier.

Avonturenkamp

Als je van avontuur houdt, zit je hier op de juiste plaats. Je slaapt niet binnen de veilige muren van het kasteel, maar in een tent ergens langs het pad of in het bos van het Land van Ny.

Theaterkamp

Ken jij de definitie van het Land van Ny-Theaterkamp? Het is een kamp dat bruist van energie. Het is rijk aan creativiteit. We bedenken verhalen. Er wordt gezongen, geknutseld en geacteerd.

Reporterskamp

Tijdens deze week ben JIJ de verslaggever van het Land van Ny. Met krantenartikels, Foto’s, Film, Blog’s, Vlog’s,… Jullie kiezen het medium, wij helpen je op weg om de verhalen van het Land van Ny te delen.

Ponykamp

Als je voor een ponykamp kiest, sta je elke dag mee in voor de dagelijkse verzorging van de paarden; het voederen, stallen afmesten, zadels invetten, borstelen, opzadelen, …

Paardenkamp voor gevorderden

Dit kamp is voor jongeren van 14 jaar of ouder. Het kamp verloopt zoals de andere Ponykampen, maar je krijgt 2 extra lessen van Joss.

Stoere Nyerianenkamp

Ben jij ook zo’n fan van het Land van Ny en wil je ieder jaar opnieuw en opnieuw op kamp komen? Samen met al die andere Land van Ny-fan s bepaal je zelf welke avonturen je graag nog eens terug beleeft

Immersiekampen

We bieden verschillende immersiekampen aan in het Nederlands voor Franstalige kinderen. Inschrijven hiervoor kan via de franse website: https://campsdevacances.be