fbpx

Zomerkampen


Vanaf 18 december 2021 staat het nieuwe programma online en vanaf 26 december starten de inschrijvingen!
Ontdek wat elk kamp te bieden heeft en laat je inspireren door de foto's

miNYkamp

Ridders, Prinsessen, Boselfjes, Feetjes, Kabouters, Heksen en Tovenaars komen samen in het miNYkamp.

Dierenkamp

Iedere dag verzorg en knuffel je de konijntjes, voeder je de kippen en kuikens, verwen je de poezen.

Boswachterskamp

Het Speelbos van het Land van Ny nodigt je uit voor een geweldig avontuur: leren sjorren, kampen bouwen, houtvuur maken. Je leert hoe je een katapult maakt, een pijl en boog.

Avonturenkamp

Als je van avontuur houdt, zit je hier op de juiste plaats. Je slaapt niet binnen de veilige muren van het kasteel, maar in een tent ergens langs het pad of in het bos van het Land van Ny.

Robin Hood-kamp

Robin Hood was verbannen naar het bos. Hij leefde er in harmonie met de natuur en de dieren. Het was een leven vol avontuur.

Stoere Nyerianenkamp

Ben jij ook zo’n fan van het Land van Ny en wil je ieder jaar opnieuw en opnieuw op kamp komen? Samen met al die andere Land van Ny-fan s bepaal je zelf welke avonturen je graag nog eens terug beleeft

Het Land van Ny-Theaterkamp

Ken jij de definitie van het Land van Ny-Theaterkamp? Het is een kamp dat bruist van energie. Het is rijk aan creativiteit. We bedenken verhalen. Er wordt gezongen, geknutseld en geacteerd.

De Verslaggevers van Ny

Tijdens deze week ben JIJ de verslaggever van het Land van Ny. Met krantenartikels, Foto’s, Film, Blog’s, Vlog’s,… Jullie kiezen het medium, wij helpen je op weg om de verhalen van het Land van Ny te delen.

Filmkamp in het Land van Ny

De locatie is het Land van Ny. De camera staat klaar. Jullie zijn de acteurs, regisseurs en scenaristen.

Ponykamp

Als je voor een ponykamp kiest, sta je elke dag mee in voor de dagelijkse verzorging van de paarden; het voederen, stallen afmesten, zadels invetten, borstelen, opzadelen, …

Paarden trektocht Paardenkamp voor gevorderden

Ontdek deze avontuurlijke trektocht te paard!

Immersiekampen

We bieden verschillende immersiekampen aan in het Nederlands voor Franstalige kinderen. Inschrijven hiervoor kan via de franse website: https://campsdevacances.be