fbpx

Zomerkampen


Ontdek wat elk kamp te bieden heeft en laat je inspireren door de foto's

MiNy-kamp

Ridders, Prinsessen, Boselfjes, Feetjes, Kabouters, Heksen en Tovenaars komen samen in het miNYkamp.

Lees verder

Dierenkamp

Iedere dag verzorg en knuffel je de konijntjes, voeder je de kippen en kuikens, verwen je de poezen.

Lees verder

Knuffeldierenkamp

Diertjes knuffelen, knuffelen en nog eens knuffelen. Zo leuk,om de dag te vullen. Iedere dag staat een dier van het Land van Ny centraal.

Lees verder

Beestenbos

Ergens in het bos van het Land van Ny woont een vos, een everzwijn, een ree en een haas. Vanuit onze zelf gemaakte observatiehut, liggen we op de loer en zo ontsluieren we de geheimen van deze boeiende dieren.

Lees verder

Dieren en Beestenboskamp

Kan je niet kiezen tussen Dierenkamp of Beestenbos? Wel nu dan is dit voor jou de oplossing. In dit kamp doe je beide!

Lees verder

Boswachterskamp

Het Speelbos van het Land van Ny nodigt je uit voor een geweldig avontuur: leren sjorren, kampen bouwen, houtvuur maken. Je leert hoe je een katapult maakt, een pijl en boog.

Lees verder

Robin Hood-kamp

Robin Hood was verbannen naar het bos. Hij leefde er in harmonie met de natuur en de dieren. Het was een leven vol avontuur.

Lees verder

Survivalkamp

Overleven in het Land van Ny … Daarvoor slaap je in een tentenkamp, leer je houtvuur maken, koken, sjorren.

Lees verder

Avonturenkamp

Als je van avontuur houdt, zit je hier op de juiste plaats. Je slaapt niet binnen de veilige muren van het kasteel, maar in een tent ergens langs het pad of in het bos van het Land van Ny.

Lees verder

Handige Harry’s en Harietta’s

Alles wat we kunnen gebruiken om te zagen, te timmeren, te vijzen, … verzamelen we bij elkaar, zowel in de natuur als in het atelier.

Lees verder

Theaterkamp

Ken jij de definitie van het Land van Ny-Theaterkamp? Het is een kamp dat bruist van energie. Het is rijk aan creativiteit. We bedenken verhalen. Er wordt gezongen, geknutseld en geacteerd.

Lees verder

Reporterskamp

Tijdens deze week ben JIJ de verslaggever van het Land van Ny. Met krantenartikels, Foto’s, Film, Blog’s, Vlog’s,… Jullie kiezen het medium, wij helpen je op weg om de verhalen van het Land van Ny te delen.

Lees verder

Ponykamp

Als je voor een ponykamp kiest, sta je elke dag mee in voor de dagelijkse verzorging van de paarden; het voederen, stallen afmesten, zadels invetten, borstelen, opzadelen, …

Lees verder

Paardenkamp voor gevorderden

Dit kamp is voor jongeren van 14 jaar of ouder. Het kamp verloopt zoals de andere Ponykampen, maar je krijgt 2 extra lessen van Joss.

Lees verder

Stoere Nyerianenkamp

Ben jij ook zo’n fan van het Land van Ny en wil je ieder jaar opnieuw en opnieuw op kamp komen? Samen met al die andere Land van Ny-fan s bepaal je zelf welke avonturen je graag nog eens terug beleeft

Lees verder