Zomerkampen 2020


Ook dit jaar bieden we weer fantastische zomerkampen aan!
Ontdek wat elk kamp te bieden heeft en laat je inspireren door de foto's

Inschrijven voor onze kinderkampen kan je hier doen: Inschrijven



Ponykamp

Als je voor een ponykamp kiest, sta je elke dag mee in voor de dagelijkse verzorging van de paarden; het voederen, stallen afmesten, zadels invetten, borstelen, opzadelen, …

Dierenkamp

Iedere dag verzorg en knuffel je de konijntjes, voeder je de kippen en kuikens, verwen je de poezen.

Prinsessen

Droom je er van om eens als een echte Prinses door het kasteel te wandelen, gekleed in een sierlijke prinsessenjurk?

Avonturenkamp

Als je van avontuur houdt, zit je hier op de juiste plaats. Je slaapt niet binnen de veilige muren van het kasteel, maar in een tent ergens langs het pad of in het bos van het Land van Ny.

Het Fantastische, Geheimzinnige Nymi-kamp

Wist je dat er in het Land van Ny piepkleine jongetjes en meisjes wonen? Boselfjes die het bos bewaken, trolletjes die de drakeneieren in de kelder van het kasteel verzorgen?

Ridderkamp

Zodra je onder de toren van de Kasteelhoeve van het Land van Ny stapt, waan je je terug in de tijd van de Ridders.

Keukenprins(sess)en-kamp

De hoofdingrediënten voor dit kamp: Plezier, lekkers en avontuur. We bereiden lekkere gerechten in de grote keuken van het Land van Ny.

Robin Hood-kamp

Robin Hood was verbannen naar het bos. Hij leefde er in harmonie met de natuur en de dieren. Het was een leven vol avontuur.

Het Land van Ny-Theaterkamp

Ken jij de definitie van het Land van Ny-Theaterkamp? Het is een kamp dat bruist van energie. Het is rijk aan creativiteit. We bedenken verhalen. Er wordt gezongen, geknutseld en geacteerd.

Boswachterskamp

Het Speelbos van het Land van Ny nodigt je uit voor een geweldig avontuur: leren sjorren, kampen bouwen, houtvuur maken. Je leert hoe je een katapult maakt, een pijl en boog.

De Verslaggevers van Ny

Tijdens deze week ben JIJ de verslaggever van het Land van Ny. Met krantenartikels, Foto’s, Film, Blog’s, Vlog’s,… Jullie kiezen het medium, wij helpen je op weg om de verhalen van het Land van Ny te delen.

Stoere Nyerianenkamp

Ben jij ook zo’n fan van het Land van Ny en wil je ieder jaar opnieuw en opnieuw op kamp komen? Samen met al die andere Land van Ny-fan s bepaal je zelf welke avonturen je graag nog eens terug beleeft

Pony trektocht

Ontdek deze avontuurlijke trektocht te paard!

Immersiekampen

We bieden verschillende immersiekampen aan in het Nederlands voor Franstalige kinderen. Inschrijven hiervoor kan via de franse website: https://campsdevacances.be